flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду судових справ в умовах надзвичайної ситуації

25 березня 2020, 10:39

У зв’язку з постійним збільшенням кількості підтверджених випадків захворювання на коронавірус COVID-19 та введенням з 24 березня у Львівській області надзвичайної ситуації, Миколаївський районний суд Львівської області повідомляє:

  • розгляд судових справ, що перебувають у провадженні суду, здійснюватиметься у порядку письмового провадження, виключно за наявності у справі письмових пояснень учасників справи та подання ними заяв про розгляд справ у їхній відсутності;
  • судові справи, учасники по яких наполягають на безпосередній участі у судовому засіданні та наданні суду усних пояснень,  призначатимуться до розгляду після закінчення дії карантину.

 

Одночасно повідомляємо, що суд продовжує розгляд невідкладних справ (клопотання, скарги по кримінальному провадженню, справи по яких закінчуються строки тримання під вартою, клопотання про примусову госпіталізацію тощо).

 

 Рекомендуємо  громадянам та іншим особам всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надсилати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@mk.lv.court.gov.ua), через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua), поштою або Skype (kerivnuk.mk_sud).

 

Якщо є потреба ознайомитись з матеріалами судової справи, просимо відповідну заяву надсилати до суду одним із вищенаведених способів. Ознайомлення з матеріалами судової справи здійснюватиметься в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у заяві.

Телефон для довідок – 0(3241) 52-000.

 

Не варто ризикувати власним здоров’ям та здоров’ям інших!

P.S. Якщо Ви все ж таки, незважаючи на застереження йдете до суду (чи іншої установи, організації) одягніть захисну маску! І маска повинна бути на обличчі, а не в машині, сумочці чи кишені!