flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч у Нідерландах

16 жовтня 2019, 15:17

З 06 по 09 жовтня 2019 року голова Миколаївського районного суду Львівської області Володимир Павлів в складі делегації представників судової влади Львівщини перебував з навчально-практичним візитом у Нідерландах.

Робочі зустрічі з голландськими колегами відбулись у містах Амстердам, Гаага, Утрехт та Арнем. Учасники відвідали міжнародну правничу організацію CILC, суд першої інстанції  Court of Midden Nederland та апеляційний суд Court of Appeal Arnhem-Leeuwarden.

Незабутні враження залишились від церемонії нагородження суддів премією Klare Taal bokaal «за написання складного рішення найбільш зрозумілою мовою», яка проводиться щороку Верховним судом між усіма судами країни (премія вручається судді та його помічнику).

Візит відбувся в рамках проекту MATRA «Судді суддям: сервісно орієнтовані суди на заході України», який реалізується Центром політико-правових реформ спільно зі Школою права Українського католицького університету та Центром міжнародної правової співпраці (CILC).

Мета заходу: обмін досвідом судової комунікації та співпраці з громадськістю, напрацювання ідей для підвищення авторитету судової влади в Україні.