flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді побували міжнародні експерти

27 вересня 2019, 15:27

26 вересня 2019 року з 10.30 год. до 13.30 год. Миколаївський районний суд Львівської області відвідали експерти Проекту ЄС «Право-Justice», а саме:

  • Aнна Адамська-Галлант (Anna Adamska-Gallant), Головний міжнародний експерт з питань судової реформи Проекту ЄС “Право-Justice”;
  • Даріуш Селіцкі, міжнародний експерт Проекту ЄС “Право-Justice”;
  • Іріна Урюмова (Irina Urumova) – міжнародний експерт Проекту ЄС “Право-Justice”, експерт з питань вразливих категорій судових учасників;
  • Рафал Дунал (Rafal Dunal) – міжнародний експерт Проекту ЄС “Право-Justice”, спеціаліст з IT, електронних рішень для судів.

Українським представником Проекту ЄС «Право-Justice» була національний експерт Поліна Лі.

 

Візит відбувся в рамках Ініціативи «Модельні суди».

 

З української сторони були присутні голова Миколаївського районного суду Львівської області Павлів В.Р., судді Головатий А.П., Бачун О.І. та Карбовнік І.М. Також до участі в заході долучились керівник апарату суду Дмитречко М.М., заступник керівника апарату суду Раделіцька Т.І. та консультант суду Білявська Л.В.

 

Під час зустрічі обговорено ідею модельного суду, здійснено двосторонній обмін досвідом щодо організації роботи в судах, проведено екскурсію приміщенням суду. Також експерти ознайомились з новітніми технологіями, що застосовуються в судах, зокрема, було продемонстровано порядок проведення судових засідань в режимі відеоконференції.