flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міжвідомча нарада з Миколаївським РВ ДВС

30 січня 2017, 17:11

30 січня 2017 року проведено міжвідомчу нараду між Миколаївським районним судом Львівської області та Миколаївським районним відділом Державної виконавчої служби ГТУЮ у Львівській області.

На нараді було обговорено ряд важливих питань щодо співпраці суду та виконавчої служби, зокрема щодо оформлення та порядку звернення до виконання виконавчих листів, дублікатів виконавчих листів, підвищення ефективності виконання судових рішень про стягнення судового збору тощо.

Не залишилось поза увагою і питання розгляду судом подань державних виконавців про обмеження боржника у праві виїзду за кордон. Із зазначеного питання голова суду Андрій Головатий та помічник судді Віта Матолич проаналізували судову практику місцевих та апеляційних судів, визначили основні причини, які слугують відмовою у задоволенні подання.

Старший державний виконавець Микола Гармадій та державний виконавець Олег Марутяк розповіли про новели законодавства, введені Законами України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та «Про виконавче провадження» від 02.06.2016 року.

За результатами обговорення питання щодо виконання судових рішень про стягнення судового збору, керівником апарату суду Мар’яною Дмитречко ініційовано  проведення взаємозвірки по виконавчих листах, які протягом 2016 року були скеровані до органу державної податкової служби для подальшого їх пред’явлення до органу державної виконавчої служби.