flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правовий брейн-ринг з нагоди Дня Конституції України

29 червня 2016, 12:45

З метою підвищення правової освіченості молоді та з нагоди державного свята - Дня Конституції України, 24 червня у приміщенні Миколаївської центральної районної бібліотеки відбувся анонсований захід – правовий брейн-ринг.

Даний захід організовано Миколаївським районним судом Львівської області спільно з Львівською філією громадської організації «Інститут судового менеджменту» та Миколаївською центральною районною бібліотекою за підтримки ТУ ДСА України в Львівській області.

За звання кращого знавця Основного Закону України змагались чотири команди: «Закон» (м.Миколаїв), «Борці за право» (м.Миколаїв), «Праволюби» (смт.Розділ) та «Феміда» (с.Рудники).

Знання учасників оцінювало професійне та неупереджене журі: 

-    Марія Коник – заступник начальника ТУ ДСА України в Львівській області, голова Львівської філії ГО «ІСМ»;

-    Наталія Покиданець – керівник апарату Бродівського районного суду Львівської області, співзасновник ГО «ІСМ»;

-    Віра Блискун – директор Миколаївської центральної районної бібліотеки;

-    Остап Левицький – керівник апарату Миколаївської районної ради Львівської області.

Всі команди юних правників продемонстрували відмінні знання Конституції України та креатив під час виконання конкурсних завдань.

У нелегкій боротьбі перемогу здобула рудниківська «Феміда», учасники якої нагороджені квитками в кінотеатр на будь-який обраний сеанс.

Друге місце та сертифікат на безкоштовне відвідування боулінгу (2 год.) дісталось команді «Закон». Роздільські «Праволюби» отримали почесне третє місце та сертифікат на  безкоштовне відвідування боулінгу (1 год.).

Сертифікат учасника правового брейн-рингу та можливість відвідати місцеву піцерію «7+1» отримала команда «Борці за право».

Окремими подарунками голови Львівської філії ГО "ІСМ" Марії Коник були відзначені троє найактивніших юних правників.

Над програмою заходу працювали керівник апарату Миколаївського районного суду Львівської області Мар’яна Дмитречко та заступник керівника апарату суду Поліна Лі, які й виступили в ролі ведучих, а асистентував їм – Михайло Курпіль.

Особливу подяку висловлюємо керівництву ТУ ДСА України в Львівській області в особі начальника управління Віктора Дейнеки та заступника начальника управління Марії Коник за презентований фліп-чарт, який став неодмінним атрибутом брейн-рингу.

           Правове виховання дитини – запорука успішного розвитку особистості з активною громадянською позицією!