flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Mare verbōrum – gutta rerum!

10 травня 2016, 14:46

Щодо інформації поширеної заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області п. О. Куманською-Нор.

              07 травня заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області п. О.Куманська-Нор на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» опублікувала пост, зі змісту якого вбачається, що День відкритих дверей у Миколаївському районному суді Львівської області, який проведено напередодні, є результатом роботи керівництва юстиції.

Вважаємо за доцільне повідомити, що традиційно Дні відкритих дверей проводяться у Миколаївському районному суді Львівської області з 2012 року.

У квітні директор Рудниківського НВК Ярослав Папуга звернувся в суд щодо можливості проведення правоосвітнього заходу для учнів.

З метою урізноманітнення програми заходу керівництво суду запросило для участі представників управління юстиції та відділення поліції (як це було у 2012 та 2013 роках). Незважаючи на попереднє погодження із начальником Миколаївського районного управління юстиції Ярославом Гірковим та затверджену програму заходу (про що управління було повідомлено офіційним листом), представники управління юстиції (ні Головного територіального, ні районного) не доклали жодних зусиль до проведення Дня відкритих дверей. Крім того, представники Миколаївського РУЮ на захід не з'явилися, що змусило терміново змінювати програму події.

Миколаївський районний суд Львівської області не підтримує позицію Головного територіального управління юстиції у Львівській області та не вважає, що двома телефонними дзвінками, можна «реалізувати мрію».

Керівництво суду висловлює щиру подяку працівникам апарату суду та суддям, а також представникам Миколаївського відділення поліції, які взяли на себе приємну місію підвищення правової освіченості молоді.

Прес-служба суду