flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч із директором РГБФ «Право і Демократія»

29 квітня 2016, 10:32

26 квітня 2016 року в приміщенні Миколаївського районного суду Львівської області відбулася зустріч працівників суду з директором РГБФ «Право і Демократія» Віталієм Разіком в ході якої було обговорено стан реалізації рекомендацій за результатами опитування за методологією КГЗ.

Керівник апарату суду Мар’яна Дмитречко відзначила, що основні труднощі із виконанням рекомендацій пов’язані із неналежним фінансуванням судової гілки влади. Зокрема, це стосується покращення доступу до суду для осіб із обмеженими можливостями. 

Віталій Разік високо оцінив діяльність районного суду в напрямку покращення його роботи та забезпечення доступу громадян до правосуддя.

Довідка:

За підтримки Проекту USAID «Справедливе правосуддя» у співпраці з Регіональним Громадським Фондом «Право і Демократія» у Миколаївському районному суді Львівської області з 13 травня 2015 року реалізовувалася програма опитування відвідувачів суду за методикою карток громадянського звітування (КГЗ).

            30 листопада 2015 року в приміщенні готелю «Дністер», що у м. Львові, відбулася презентація результатів дослідження «Опитування громадян щодо їх задоволеності якістю функціонування судів у Львівській області з використанням карток громадянського звітування» та обговорено рекомендації щодо шляхів підвищення ефективності роботи кожного із судів.

        Миколаївський районний суд Львівської області за результатами опитування отримав одні з найвищих оцінок якості роботи суду, а за показником доступності суду та зручністю і комфортністю перебування – найвищу оцінку серед судів Львівської області.