flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася нарада за підсумками роботи за перший квартал 2016 року

27 квітня 2016, 15:33

20 квітня 2016 року в приміщенні Територіального управління державної судової адміністрації України відбулася нарада за участю керівництва територіального управління та керівників апаратів місцевих судів м. Львова та Львівської області за підсумками роботи за перший квартал 2016 року.

Порядок денний наради включав обговорення важливого ряду питань, зокрема: оплати праці працівників апаратів судів; проблемних питань при відображенні результатів судового розгляду кримінальних проваджень у ЄРДР; опрацювання запитів фізичних та юридичних осіб в контексті Закону України «Про доступ до публічної інформації»; особливостей запровадження інформаційно-аналітичної системи «Кадри-Веб» тощо.

Нам приємно повідомити, що начальник ТУ ДСА України в Львівській області Віктор Степанович Дейнека нагородив грамотами за значний внесок у зміцнення стану організаційного забезпечення діяльності суду, зміцнення довіри до суду та організацію круглого столу на тему: «Налагодження ефективної комунікації – як головний елемент підвищення довіри до судової гілки влади» керівника апарату суду Мар’яну Дмитречко та заступника керівника апарату суду Поліну Лі.