flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Інститут судового інноваційного менеджменту"

31 грудня 2015, 10:48

22 грудня 2015 року в конференц-залі готелю Русь, що у м. Києві, найактивнішими представниками органів судової влади України проведено установчі збори та утворено громадську організацію «Інститут судового інноваційного менеджменту».

 

Основною метою  створення та діяльності ГО є об’єднання зусиль працівників органів судової влади України для задоволення та захисту своїх законних інтересів, пов’язаних із судовим інноваційним менеджментом в Україні, та інших суспільних інтересів; залучення працівників органів  судової  влади до участі у громадській діяльності; сприяння позитивним перетворенням у суспільстві; розробка, впровадження та поширення прогресивних ідей у галузі судового управління, сприяння інституалізації судового адміністрування  в Україні.

Того ж дня затверджено статут та обрано персональний склад керівних органів ГО.

Львівську область на установчих зборах представляли Коник Марія, заступник начальника ТУ ДСА України в Львівській області, Дмитречко Мар’яна, керівник апарату Миколаївського районного суду Львівської області, Лі Поліна, заступник керівника апарату Миколаївського районного суду Львівської області та Покиданець Наталія, керівник апарату Бродівського районного суду Львівської області.

Найближчим часом розпочне свою діяльність Львівський відокремлений підрозділ ГО "Інститут судового інноваційного менеджменту".