flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування працівників апаратів судів щодо стану судового адміністрування.

13 жовтня 2015, 15:17
З метою вдосконалення судового адміністрування в Україні та становлення професії судового адміністратора, вивчення мотивації та потреб у професійному розвитку працівників апарату суду, а також задля вдосконалення існуючих та розроблення нових навчальних програм з питань судового адміністрування 07 жовтня 2015 року Київським міжнародним інститутом соціології за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку(USAID) «Справедливе правосуддя» у співпраці з ДСА України було проведено опитування працівників апарату Миколаївського районного суду Львівської області.
Дане опитування має на меті з’ясувати думку працівників апаратів судів щодо стану судового адміністрування в країні, підвищення його ефективності та становлення професії судового адміністратора.
Проект Агентства США з міжнародного розвитку(USAID) «Справедливе правосуддя» у співпраці з ДСА України, Національною школою суддів України, низкою Українських та іноземних вищих навчальних закладів започаткував процес професійної підготовки судових адміністраторів.
Нагадаємо, що керівник апарату Миколаївського районного суду Львівської області Дмитречко М.М. та заступник керівника апарату суду Лі П.В. є випускниками навчальної програми з питань судового адміністрування, організованої Державною судовою адміністрацією України в партнерстві з Національною школою суддів України та Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя".