flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

І знову обман із судовими повістками

18 червня 2015, 14:50

18.06.2015 року до Миколаївського районного суду Львівської області  звернувся житель м.Миколаєва, який отримав повістку про виклик у судове засідання на 12 год. 15 хв. на червень 2015 року.

У Роз’ясненні щодо повістки про виклик до суду в справі кримінальній, цивільній, адміністративній, про адміністративне правопорушення, іншій зазначено порядок розгляду судових справ про стягнення кредитної заборгованості та вказано на можливість позасудового врегулювання ситуації.
На бланку ж самої повістки дрібним шрифтом зазначено: «Зразок наданий для ознайомлення з деталями судових повісток що використовуються Судами України, з метою забезпечення явки Сторін в судові засідання під час можливого судового розгляду».
 
Отож, у випадку отримання судової повістки, правдивість якої викликає сумнів, зверніться до суду за номером телефону 0 (241) 52-000, і наші консультанти нададуть Вам інформацію щодо наявності у провадженні суду судової справи відносно Вас.
 
Одночасно нагадуємо, що на офіційному сайті Миколаївського районного суду Львівської області (як і на сайті будь-якого іншого суду) щоденно оприлюднюється інформація про:
-                                 справи, що надійшли до суду
-                                справи призначені до розгляду;
-                                 апеляційні скарги на рішення суду