flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано голову Миколаївського районного суду

23 квітня 2015, 11:25
У відповідності до вимог Закону України «Про судоустрій і статус суддів», 17 квітня 2015 року відбулись вибори голови Миколаївського районного суду Львівської області.
Збори суддів, враховуючи позитивний досвід минулого року, прийняли рішення надати можливість кожному судді, який має право займати адміністративну посаду голови суду, бути кандидатом на цьогорічних виборах.
Отож, у виборчі бюлетені було внесено прізвища чинного голови суду Березюка Григорія Михайловича, суддів Карбовніка Ігоря Михайловича та Головатого Андрія Павловича.
Судді Бачун Олександр Ігорович та Павлів Володимир Романович не змогли скористатись правом бути обраними на адміністративну посаду голови суду, оскільки на даний час не здійснюють правосуддя. У судді Дем’яновського Юліана Галійовича у серпні 2015 року закінчуються повноваження судді, тому його кандидатуру також не було внесено у виборчий бюлетень.
Участь у голосуванні взяли всі шість суддів Миколаївського районного суду Львівської області.
Шляхом таємного голосування, абсолютною більшістю голосів головою Миколаївського районного суду Львівської області обрано Березюка Григорія Михайловича, який приступає до виконання обов’язків на посаді з 24 квітня 2015 року строком на два роки.

 

Одночасно нагадуємо, що всі судді Миколаївського районного суду Львівської області у грудні 2014 року надали згоду на проведення відносно них люстраційної перевірки. Станом на 23 квітня 2015 року люстраційну перевірку пройшли судді Павлів В.Р. та Дем’яновський Ю.Г.