flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з питань судового адміністрування

24 березня 2015, 14:54
   

    23 березня 2015 року у м.Києві розпочато другий етап програми з судового адміністрування, участь у якому бере заступник керівника апарату Миколаївського районного суду Львівської області Поліна Лі.
    Також Львівську область на навчанні представляють заступник начальника Територіального управління ДСА України в Львівській області Марія Коник та керівник апарату Сокальського районного суду Львівської області Ірина Троць. 
    Навчання триватиме протягом двох тижнів (по 3 квітня 2015 року).
   Навчальна програма організована Державною судовою адміністрацією України в партнерстві з Національною школою суддів України та Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя" та спрямована на поглиблення знань з питань судового адміністрування. Відбір учасників для участі у програмі проводився на конкурсній основі.
   Навчання розпочалося із навчального курсу "Лідерство". У наступні дні відповідно буде вивчено теми: "Цілі та обов’язки судів", "Формування бачення та стратегічне планування", "Ресурси, бюджет і фінансування", "Управління рухом справ", "Управління інформаційними технологіями", "Основні компоненти суду", "Управління кадрами", "Освіта, практичне навчання і розвиток", "Зв’язки судів з громадськістю".