flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей 2015

26 лютого 2015, 18:32
  12 березня 2015 року
 
 
 
    у Миколаївському районному суді Львівської області, що знаходиться за адресою: м.Миколаїв, вул.І.Мазепи, 29
 
 
День відкритих дверей
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Метою заходу є інформування громадськості про діяльність районного суду, а також побудова правового діалогу між судовою владою та суспільством задля покращення доступу до правосуддя, відкритості та прозорості роботи суду, підвищення довіри громадян, правове виховання громадян.
 
 
  
    Заплановано зустрічі з суддями та працівниками апарату суду, ознайомлення з історією та діяльністю районного суду (автоматизований розподіл справ між суддями, судові засідання в режимі відеоконференції, смс-повістки, надіслання судових рішень на електронну адресу учасників процесу тощо), екскурсію Будинком Правосуддя.
 
 
 
 
  
Просимо до 09 березня 2015 року надати свої пропозиції та побажання до програми заходу, а також перелік питань, на які б Ви хотіли почути відповідь.
 
 
Пропозиції (побажання) можна надсилати:
-         на електронну адресу суду -  inbox@mk.lv.court.gov.ua
-        через повідомлення в соціальних мережах «Фейсбук» (Миколаївський райсуд Львівської обл.), «Вконтакті» (Миколаївський районний суд Львівської області).
-         через повідомлення за допомогою Skype  (kerivnuk.mk_sud)
 
 
Бажаючим колективно відвідати Миколаївський районний суд Львівської області, прохання попередньо зареєструватись за тел. 51-545 або за допомогою одного із вищезазначених способів.
 
 
Увага! Вхід у суд здійснюється тільки на підставі документів, що посвідчують особу.