flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правові консультації у суді

14 липня 2021, 11:20

 

16 липня 2021 року з 9.00 год. до 12.00 год. у Миколаївському районному суді Львівської області (каб. №4) працюватимуть спеціалісти Відділу «Миколаївське бюро правової допомоги», які надаватимуть консультації та роз’яснення відвідувачам суду.

 

Важливо!

Пропуск осіб до приміщення Миколаївського районного суду Львівської області здійснюється співробітниками Служби судової охорони.

З метою ідентифікації осіб, які прибули до суду їх пропуск здійснюється на підставі документа, що посвідчує особу (паспорта громадянина України, паспорта громадянина для виїзду за кордон, службового посвідчення, посвідчення адвоката України, національного посвідчення водія України, пенсійного посвідчення, іншого офіційного документа, що містить фотокартку особи та печатку установи, яка видала документ, а також пропуск осіб здійснюється після їх ідентифікації на підставі відображення в електронному вигляді інформації, що міститься у паспорті громадянина України для виїзду за кордон, електронному посвідченні водія з використанням мобільного додатка Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія» (додаток «Дія»).