flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з питань судового адміністрування

07 травня 2013, 16:04

Навчання з питань судового адміністрування

 

Керівник апарату Миколаївського районного суду Львівської області Мар’яна Дмитречко  в період з 08 по 19 квітня 2013 року проходила навчання в рамках першої в Україні пілотної Програми з питань судового адміністрування.

У навчанні брали участь керівники апаратів, заступники керівників апаратів, працівники ДСА з різних регіонів України.

Програма впроваджується Державною судовою адміністрацією України та Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID «Україна: справедливе правосуддя» в співпраці з Університетом штату Мічиган. Метою  Програми з питань судового адміністрування є покращення знань, навичок та здібностей судових адміністраторів у ефективному управлінні судами.

На даний час триває робота над проектом з удосконалення роботи Миколаївського районного суду Львівської області, реалізація якого сприятиме зростанню громадської довіри до суду та судової влади.

 

 

 На фото: М.Дмитречко, А.Рибіцька (керівник апарату Червоноградського міського суду Львівської області), Р.Кімакович (керівник апарату Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області), Н.Наумова ( керівник апарату Лебединського районного суду Сумської області), Морін Коннер (Директор Програми з судового адміністрування Університету штату Мічиган)